imagesSPONSOR US

Help me to spread Faith
Help others, for the money I earn here I will use not only to spread our Christian message, but also to help others
And also help yourself

This text is written in Dutch, but you can easily translate sideways here images bewegende pijl naar rechts

 

MIJN VOORNEMENS VOOR 2016

Waarom ik kies voor dit systeem

indexcijfer1Omwille van mijn “Gezondheid”. Na een zware operatie begin 2011 had ik tal van gezondheidsklachten. Evenwel door het gebruik van Ganoderma-Lucidum, werden deze klachten steeds minder en minder en zijn ze zelfs volledig verdwenen. Zie ook andere testimonials

indexcijfer2Het financiële aspect, het is een geweldig en fair systeem om met zeer weinig investeringen toch snel een passief inkomen op te bouwen,(bekijk de video’s)

indexcijfer3MAAR…., dit zal U waarschijnlijk verbazen, ik wil er veel geld mee verdienen

indexcijfer4Maar…. Niet meer rijk van worden. Verbaasd? lees dan verder

006_vij03cijfer5Ik ben ooit rijk geweest, ik had een kast van een huis, met alle luxe en comfort, sauna voor 6 personen, yacuzi voor zes personen, kortom veel meer dan dat ik voor mezelf en mijn gezin nodig had.

indexcijfer6Maar, ik werd gegrepen door hebzucht en hoogmoed (Gelukkig gebeurt dit niet met iedereen die rijk wordt, maar mij overkwam het wel)

indexcijfer7Dit werd mijn ondergang….ik… verloor alles….mijn huis, mijn andere materiële bezittingen, maar…. het ergste van alles…..mijn gezin en mijn vrienden en ik kwam in bittere armoede terecht.

indexcijfer8Evenwel, door die armoede kwam ik in contact met andere armen en kwam pas toen tot het besef hoe zwaar het leven van een arme is en dat er op deze planeet heel veel armoede is.

indexcijfer9Daarom, gezien het razendsnelle tempo dat de inschrijvingen in mijn systeem, momenteel binnenstromen, zie ik dat ik veel meer rijkdom ga vergaren dan wat nodig is om fatsoenlijk te leven, terwijl er zoveel armen om mij heen dagelijks moeten strijden om te “overleven”

indexcijfer10Daarom…. heb ik me voorgenomen om….al wat ik meer binnenkrijg dan wat nodig is om fatsoenlijk te leven, ga investeren in projecten om anderen te helpen. Natuurlijk, mensen die er voor kiezen om op een ruimere manier te leven en wat meer te genieten van Luxe en rijkdom, het wordt hun zeker gegund. Maar voor mij zelf geeft het een beter gevoel als ik anderen kan helpen dan voor mezelf luxe en rijkdom te vergaren die ik niet nodig heb.

See how >>> CLICK HERE <<

Advertenties

Give a good comment, write you up for the newsletter,Reblog one of my posts on your site and your site is listed in the Gravatar, click on the logo GRAVATAR below the site to see how. "Thanks Theo Herbots"

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s